Theatervoorstelling

Theatervoorstelling 'Zuiver Aartswoud' op locatie bij het museum


De boerderij, het dorp, het leven op het platteland van toen en nu, de bewoners; Aartswoud heeft een levendige geschiedenis en graag willen wij de verhalen vertellen van 'op en rond' de boerderij van Aat Grootes en zijn vrouw Alie.

Het Rundveemuseum Aat Grootes en Woon- en werkboerderij Aartswoud van de Prinsenstichting vieren in mei 2018 het vijfjarig bestaan. Wij doen dit met een mooie locatievoorstelling op ons erf en in de stal van het museum.

Data voorstellingen:

Vrijdag 25 mei 20.00 uur UITVERKOCHT
Zaterdag 26 mei 20.00 uur UITVERKOCHT
Zondag 27 mei 14.30 uur

Vrijdag 1 juni 20.00 uur UITVERKOCHT
Zaterdag 2 juni 20.00 uur
Zondag 3 juni 14.30 uur

Bestel kaartenNa ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een mail met betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling krijgt u per mail een bevestiging van de reservering. Pas dan is uw reservering definitief.

Tijdens de openingstijden van het museum kunt u kaarten kopen. Vanaf 17 april kunt u ook kaarten kopen bij Agrarisch Centrum Van der Bel in Nieuwe Niedorp, Koenis Dierenspeciaalzaak in Opmeer en bij Café de Stompe Toren in Aartswoud (alleen op vrijdag- en zondagavond).

De theatervoorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door:

Rabobank West-FrieslandRabobank West-Friesland

Fonds voor CultuurparticipatieFonds voor Cultuurparticipatie

Prins Bernhard Cultuurfonds

Stichting Het Glaswerk

Gemeente Opmeer

 

 

 

De spelers tijdens de wekelijkse repetities

 

Dit theaterproject wordt gemaakt en begeleid door professionele theatermakers, Kirsten Dijk en Heleen van Wiechen van Stichting Culturele Staten.