Jubileum

Jubileumvoorstelling Verhalen op de boerderij

Het Rundveemuseum Aat Grootes en de zorgboerderij van de Prinsenstichting in Aartswoud vieren in mei 2018 hun vijfjarig bestaan. Graag willen wij dat vieren met een mooie locatievoorstelling die mensen van heinde en ver naar ons erf in Aartswoud zal trekken. Als onderdeel van het educatieve werk dat het museum verricht, willen we met deze voorstelling ons jubileum vieren maar ook draagvlak creëren. We hopen op nog meer bezoekers en vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij de educatieve doelen die wij ons zelf gesteld hebben.

De boerderij, het dorp, het leven op het platteland van toen en nu, de bewoners; Aartswoud heeft een levendige geschiedenis en graag willen wij de verhalen vertellen van 'op en rond' de boerderij van Aat Grootes en zijn vrouw Alie. We maken een theatervoorstelling die we van 25 t/m 27 mei en van 1 t/m 3 juni 2018 zullen spelen.  Dit theaterproject wordt gemaakt en begeleid door professionele theatermakers, Kirsten Dijk en Heleen van Wiechem, van Stichting Culturele Staten.

We zoeken enthousiaste mensen die als speler mee willen werken, maar ook muzikanten en zangers zijn welkom. Ervaring is niet nodig. De repetities starten eind januari 2018 en zullen wekelijks plaatsvinden op de donderdagavond in Aartswoud.
Sta je liever niet zelf in de spotlights maar wil je heel graag je support geven aan de organisatie van het geheel? Ook dan ben je welkom want we zoeken decorbouwers, kostuummakers, organisatietalenten en andere duizendpoten! 

Op donderdag 16 november ben je welkom in het Rundveemuseum, om alles over dit project te horen. Vanaf 19.30 uur start de inloop met koffie en thee en daarna zullen wij alles vertellen over het verloop van dit project en wat je eventueel zou kunnen doen. Een gezellig samenzijn, waarbij wij vooral de nieuwsgierigheid willen prikkelen en je vragen willen beantwoorden, voordat je besluit om mee te doen. Het is prettig als je van te voren doorgeeft dat je komt op gjabakker@quicknet.nl. Bent je 16 november verhinderd, maar doe je toch graag mee, geef dan ook een bericht.