1 / 16  > >>

Jan 2, 2018

Op zondag 14 januari is het jaarlijks terugkerende evenement "Weet wat je eet" weer te bezoeken. Tal van agrarische ondernemers uit de omtrek laten zien waar ze goed in zijn. Dat omvat het telen en produceren van goed, smaakvol en betrouwbaar voedsel. U bent tussen 11.00-16.30 uur van harte welkom!

Dec 12, 2017

Zaterdag 9 december werden de prijzen van de fotowedstrijd uitgereikt aan Jolien Mulder  en Cees Stam. Het museum was een van de deelnemers aan Aartswoud in Kerstsfeer, een goede reden dus om de winnaars tijdens die dag in het zonnetje te zetten. Er liep een flink aantal bezoekers rond vanwege het Kerstspel dat in de stal werd opgevoerd. Het kerstspel werd gedurende het weekend vijf maal gespeeld en alle bezoekers waren unaniem in hun oordeel: bijzondere locatie, bijzonder spel.

De prijzen werden overhandigd door Meindert Nieuweboer, voorzitter van het museum en een van de oprichters.

Dec 6, 2017

Komend weekend wordt in het dorp 'Aartswoud in Kerstsfeer' georganiseerd. Op 9 en 10 december kunnen bezoekers achter deuren en in schuren en stallen hun hart ophalen. Er is een flyer met informatie verkrijgbaar op alle adressen die bezocht kunnen worden.

Ook bij het museum zijn er leuke activiteiten georganiseerd. Niet alleen is er van alles te koop, ook zijn er, wegens het grote succes van vorig jaar weer bijzondere voorstellingen in de stal: bewoners en medewerkers van de Prinsenstichting spelen het kerstverhaal na. Op zaterdag is dat om 13.00 en 15.00 uur, zondag wordt het om 11.00, 13.00 en 15.00 uur opgevoerd. Het bezoek is gratis, wel wordt na afloop met de pet rondgegaan.

Om de fotowedstrijd van 5 november af te sluiten worden op zaterdagmiddag om 15.45 uur de winnaars van de fotowedstrijd in het zonnetje gezet. Cees Stam en Jolien Mulder ontvangen hun canvas-afdruk. Voor de overige deelnemers ligt er tijdens de openingstijden van het museum, een afdruk van hun foto klaar.

1 / 16  > >>