Programma

 

Programma Rundveemuseum 2020 

 

Winteropeningstijden: van half september tot en met 5 april elke 1e zondag van de maand van 13.00 tot 16.30 uur, of zoals hieronder vermeld. 


Van 7 juni tot en met 13 september is het museum wekelijks geopend op  zaterdagmiddag en zondagmiddag tussen 12.30 en 16.30 uur. Het museum werkt met 2 tijdsblokken. Graag ontvangen wij u tussen 12.30 en 14.30 uur, of tussen 14.30 en 16.30 uur.

Om iedereen binnen ons museum zoveel mogelijk de ruimte te geven kunt u alleen na reservering een bezoek brengen. Zonder reservering vooraf is bezoek niet toegestaan.

Reserveren kunt u door een mail te sturen naar info@rundveemuseum.nl of telefonisch op 06-12568365 .

Vermeld bij het reserveren het aantal personen (volwassenen en kinderen), de datum en het tijdsvak.

De toegangsprijs voor een volwassene is € 3,50. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 1,50. Kinderen jonger dan 4 jaar hebben gratis toegang. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. De uitgeprinte bevestiging is uw toegangsbewijs. In het museum is geen pin aanwezig, u kunt bij het museum met contant geld betalen.

 

Zondag 16 augustus: Houtkunstenaar Durk Schilstra vertoont zijn kunsten met de kettingzaag en laat zien wat je met hout kunt doen. Aan het eind van elke sessie wordt zijn kunstwerk verloot onder de bezoekers. Meer informatie onder nieuws

Zondag 30 augustus: Margriet Brouwer vertelt over insectenvriendelijk tuinieren en hoe je zelf een insectenvriendelijke tuin kunt maken.

Zondag 4 oktober: Open Stal Zondag (onder voorbehoud)

Zondag 1 november: Open Stal Zondag (onder voorbehoud)

Zondag 6 december: Gesloten

Zaterdag 12 december: Aartswoud in Kerstsfeer (onder voorbehoud)
Zondag 13 december: Aartswoud in Kerstsfeer (onder voorbehoud)

Er wordt de komende tijd een uitgebreid en interessant educatief programma ontwikkeld voor de bezoekers van het Rundveemuseum Aat Grootes. Hierbij kunt u denken aan educatieve arrangementen, schoolreisjes, workshops, plattelandsbeleving, dierverzorging en moestuinen met ‘vergeten groenten’.

Heeft u interesse? Meld u hier dan alvast aan voor onze digitale nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte.